echostar dsb-616

ODPOWIEDZ

Topic Author
turbo321
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..

echostar dsb-616

Post autor: turbo321 » 15 paź 2012, 17:04

Witam,kuzyn przyniósł mi do sprawdzenia dekoder echostar dsb-616,karta jest,ale umowa już wygasła,czy jest możliwość odblokowania go/np.innym softem/,żeby można było oglądać kanały fta?Ma wszystkie kanały zablokowane,wyskakuje "sprawdż kartę".Czy raczej nadaje się na złom?

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Has thanked: 38 times
Been thanked: 100 times

Re: echostar dsb-616

Post autor: JAKITAKI » 15 paź 2012, 17:44

turbo321 pisze:Witam,kuzyn przyniósł mi do sprawdzenia dekoder echostar dsb-616,karta jest,ale umowa już wygasła,czy jest możliwość odblokowania go/np.innym softem/,żeby można było oglądać kanały fta?Ma wszystkie kanały zablokowane,wyskakuje "sprawdż kartę".Czy raczej nadaje się na złom?

Jak jest do niego żółta karta N3 , to zadzwoń na infolinię "6" ponowienie sygnału nie zwracaj uwagi na info o opłaconym pakiecie , tylko wbij numer karty z klawiatury i FTA + kanał dla abonentów powinien ruszyć.

To jedyny opłacalny sposób. Karta Fun nie chce działać w Echostarach , a odblokowanie przez przeprogramowanie Flascha , jest nie opłacalne , choć możliwe.

u mnie przy komunikacie "karta nieaktywowana..." pomogło pozostawienie włączonego
dekodera na kanale dla abonentów i po około 20 minutach zaświeciły kanały FTA, bez kontaktowania się z BOK Polsatu;

to znalazłem :-)
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”