A103 - tworzenie listy
-
- ..:: Użytkownik ::..
No tak, to wszystko tłumaczy. A tak pięknie grajoł Szopena :roll:
Ostatnio zmieniony 10 paź 2015, 19:49 przez MikeOlshansky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Przełączam kanały i czekam na obraz. W pewnym momencie, dochodzę do BSport3 i nic, a po chwili tuner robi restart. I tak mi się zdarzyło ze 7 razy. No chyba, że to karta dawki - myślę sobie...
Potem w ustawieniach, zobaczyłem puste pole przy "Nazwa odbiornika" i delikatnie się wystraszyłem.
Nie podobało mi się to wszystko, uznałem to za problem i wymieniłem soft na B6, ustawienia fabryczne i dograłem listę. Teraz jest okej, ale tego dawki już nie wstawiałem. Więc nie sprawdzałem czy to się powtarza. Ale tam nie mam pretensji, tylko chciałem zasygnalizować, że miałem kłopoty. Może to pamięć tunera była już zasyfiona, albo rzeczywiście dawka, albo jednak ten soft coś nie bardzo. Brendonowi i Jessice tak plansza testowa (ekran powitalny) z tym robotem, i tak się nie podobała.
Potem w ustawieniach, zobaczyłem puste pole przy "Nazwa odbiornika" i delikatnie się wystraszyłem.
Nie podobało mi się to wszystko, uznałem to za problem i wymieniłem soft na B6, ustawienia fabryczne i dograłem listę. Teraz jest okej, ale tego dawki już nie wstawiałem. Więc nie sprawdzałem czy to się powtarza. Ale tam nie mam pretensji, tylko chciałem zasygnalizować, że miałem kłopoty. Może to pamięć tunera była już zasyfiona, albo rzeczywiście dawka, albo jednak ten soft coś nie bardzo. Brendonowi i Jessice tak plansza testowa (ekran powitalny) z tym robotem, i tak się nie podobała.

-
-
Niedobrze. Na dekoderze ON i nic więcej. Co robić?
Poradziłem sobie
Poradziłem sobie

Ostatnio zmieniony 24 kwie 2016, 21:03 przez MikeOlshansky, łącznie zmieniany 1 raz.
-
A103 soft edu 1.31
Testował ktoś może soft 1.31? Wcześniej był u mnie problem ze wskaźnikami siły i jakości sygnału, które fiksowały. Dlatego, po reanimacji byłem zmuszony powrócić do softu 1.28B6.
Po prostu nie wiem, czy mam go testować czy poczekać na następny.
W ogóle, rozwijanie softów dla tego dekodera zmierza pewnie powoli ku końcowi, nieprawdaż?
Po prostu nie wiem, czy mam go testować czy poczekać na następny.
W ogóle, rozwijanie softów dla tego dekodera zmierza pewnie powoli ku końcowi, nieprawdaż?
-
Listy
Jest jakiś lepszy program do robienia list niźli SatEditHD100_?
SEHD100 potrafi z lekka zdenerwować smile117
-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 100 times
Re: Listy
MikeOlshansky pisze:Jest jakiś lepszy program do robienia list niźli SatEditHD100_?
nie wiem jakie by musiał mieć funkcje edytor ,aby ci odpowiadał 8-)
nie ma lepszego edytora jak SeteditHD100
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI
-
Pełna wersja jest pewnie super, ale to to, co ja mam to jakiś "Kyron". Ze cztery razy musiałem zaczynać od początku edytować, bo coś w nim nie stykało i zapisywał jakieś bzdury, dlatego czułem się sfrustrowany. Tam jest chyba tylko 20 ruchów dozwolonych i trochę czasu dziś straciłem, a nie było to pierwszy raz.