Ariva 220 combo
-
- ..:: Użytkownik ::..
Ariva 220 combo
witam
wgralem soft oryginalny 2.17b3 patch i liste "A220Combo_Lista 2x1_2.17B3_patch_by JAKITAKI_19-12-2011" [ soft i lista przez rs232] do tego klucze z wczoraj key.db przez usb, problem jest taki ze programy sa dalej zakodowane, te darmowe dzialaja ok ale typu tvn24 discovery sa czarne, mam wlozona karte TNK ktorej waznosc sie skonczyla ze 3 miesiace temu ...
czy jest opcja odkodowania tych programow ??
nie wiem juz co mam zrboic siedze przy tym 2 dzien i obraz jak byl czarny tak dalej jest, prosze o pomoc fajnie by bylo jak ktos obeznany w temacie by to wylozyl łopatologicznie :D
wgralem soft oryginalny 2.17b3 patch i liste "A220Combo_Lista 2x1_2.17B3_patch_by JAKITAKI_19-12-2011" [ soft i lista przez rs232] do tego klucze z wczoraj key.db przez usb, problem jest taki ze programy sa dalej zakodowane, te darmowe dzialaja ok ale typu tvn24 discovery sa czarne, mam wlozona karte TNK ktorej waznosc sie skonczyla ze 3 miesiace temu ...
czy jest opcja odkodowania tych programow ??
nie wiem juz co mam zrboic siedze przy tym 2 dzien i obraz jak byl czarny tak dalej jest, prosze o pomoc fajnie by bylo jak ktos obeznany w temacie by to wylozyl łopatologicznie :D
Ostatnio zmieniony 05 lut 2012, 13:06 przez wymiatacz, łącznie zmieniany 2 razy.
-
probowalem wpinac w rozne porty usb uruchamiac jako administrator w roznych trybach kompatybilnosci i nic wciaz wyskakuje komunikat access violation at address 004D9ADC in module 'conaxa.exe' read of address 0000000A
dzialam na win 7 ultimate
przejsciowka ch-340 [hl-340]
ktos ma jakis pomysl co zrobic zeby dzialalo ?
dzialam na win 7 ultimate
przejsciowka ch-340 [hl-340]
ktos ma jakis pomysl co zrobic zeby dzialalo ?
-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 100 times
wymiatacz pisze:probowalem odczytac karte przy pomocy conaxa 1,1 zaznaczalem opcje przejsciowka jedna przy probie odczytu wyskakuje komikat o bledzie access violation at address 004D9ADC in module 'conaxa.exe' read of address 0000000A
moze problem lezy po stronie przejściówki :?:
nie bawiłem się w to ,więc trudno mi coś konkretnego doradzić
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI
-
przejsciowka wykluczona, odpalilem pc w ktorym mam port com i win xp sp2, w rezultacie nic to nie dalo pojawia sie ten sam komunikat.... jak ktos mial taki problem lub wie o co chodzi niech da znac
btw jest jakas inna opcja wgrania kluczy[procz recznie] zebym mial obraz na kodowanych ?? wgrywanie kluczy przez usb key.db nie przynioslo rezultatu...
btw jest jakas inna opcja wgrania kluczy[procz recznie] zebym mial obraz na kodowanych ?? wgrywanie kluczy przez usb key.db nie przynioslo rezultatu...