Wyobraź sobie narkotyk, który czyni Twój mózg niezwykle wydajnym, zobacz "Jestem Bogiem". Albo wybierz się na pełną niespodzianek wyprawę z Kapitanem Jackiem Sparrow w ostatniej części kultowej serii "Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach".
"Jestem Bogiem"
Poruszająca historia, która mówi o próbie spełniania marzeń za wszelka cenę. "Jestem Bogiem" z Robertem De Niro i Bradleyem Cooperem, w reżyserii Neila Burgera, twórcy, którego szersze grono widzów zna z takich obrazów, jak np. "Iluzjonista" z Edwardem Nortonem. Pragnienia zdobycia sławy i pieniędzy niczym cień podążają za głównym bohaterem "Jestem Bogiem". Z chwilą zażycia przez Eddiego (Cooper) specyficznego narkotyku wszystko w jego życiu zmienia się o 180 stopni, ale niesie ze sobą także nieprzyjemne i kosztowne konsekwencje.
"Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach"
Pełne żywych kolorów kino przygodowe. "Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach" to propozycja w sam raz dla tych, którym szum morskich fal, przygoda i miłość potrafią zawrócić w głowie, niezależnie od pory roku. Ostatniej części serii w zasadzie nie trzeba nikomu przedstawiać. Johnny Depp po raz kolejny wcieli się w rolę uroczego Jacka Sparrowa, u boku którego poza Barbossą i Czarnobrodym zobaczymy w roli uwodzicielskiej Angeliki Penelope Cruz.
Na 25% obniżkę filmów "Jestem Bogiem" i "Piraci z Karaibów: Na nieznanych wodach" w VOD - Domowej Wypożyczalni Filmowej zapraszamy od 20 do 26 stycznia 2012.
źródło:Cyfrowy Polsat