Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

ODPOWIEDZ

Autor tematu
uranet
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 1
Rejestracja: 26 cze 2020, 21:20
Płeć:

Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

Post autor: uranet » 01 lip 2020, 19:03

Mam problem z odbiorem kanału tv WP (Wirtualna Polska) na dekoderze Cryptobox 652hd; kilka dni temu kanał działał, a teraz wyświetla się komunikat "Kanał zakodowany".
W oparciu o znalezioną poradę na tutejszym forum - usunęłam kanały z transpondera (TP10796) z listy (wszystkie), przeskanowałam ponownie TP10796, ale niestety znaleziony kanał WP nadal jest zakodowany.
Czy jest inne rozwiązanie na uruchomienie kanału WP ?
Pozdrawiam!
 

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1764
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Re: Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

Post autor: ddll » 01 lip 2020, 19:10

Ja mam go od lat na liście kodowanych.


johan44
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 10
Rejestracja: 02 sty 2011, 11:30
Has thanked: 1 time

Re: Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

Post autor: johan44 » 01 lip 2020, 19:28

Tylko kamel go blokuje od paru dni

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4529
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Re: Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

Post autor: tomek6680 » 01 lip 2020, 19:59

@ uranet
Warto się z tym zapoznać
https://satkurier.pl/news/181790/koniec ... -2020.html
Kanał WP dostał ECM 6a ( i nie tylko ten kanał) ,działa na tunerach od PC+ i specjalnym oscamie z zestawem kluczy.
Pro publico bono


splitfire
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 45
Rejestracja: 25 lip 2019, 15:16
Has thanked: 1 time
Been thanked: 3 times
Płeć:

Re: Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

Post autor: splitfire » 02 lip 2020, 05:53

Czytaj jak zacząć korzystać z CAID 1813.

Awatar użytkownika

adas
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 14
Rejestracja: 26 sie 2007, 18:28
Been thanked: 3 times

Re: Kanał WP zakodowany na dekoderze Cryptobox 652hd

Post autor: adas » 02 lip 2020, 11:44

Moze sie kiedys doczekasz,, poprawki,, od producenta.

Narazie Adas
Nie pomagam na PW, od tego jest forum :-) :-) :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”