Freesat v7 lista


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 15 cze 2016, 22:30

JAKITAKI,
Jakim programem robiłeś listę?
Full PL ma tylko 113 kanałów, tyle ma być czy to u mnie jakiś błąd?

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19895
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 16 cze 2016, 09:35

Joga136 pisze:JAKITAKI,
Jakim programem robiłeś listę?
Full PL ma tylko 113 kanałów, tyle ma być czy to u mnie jakiś błąd?
żaden błąd tak ma być

w opisie listy wyraźnie napisałem , że nie ma możliwości przypisania tego samego kanału dla kilku grup FAV

wszystkie inne kanały naszych platform ,które nie znalazły się w grupie Full Polskie

są w grupie Bajki,Muzyka,Sport 8-)
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 17 cze 2016, 23:50

Jest szansa na zrobienie listy z hotbirda i astra ?
W chwili obecnej po wrzuceniu listy i próbie włączenia astry, pojawia się problem z sygnałem. Przy gołym sofcie bez listy astra i hotbird działają prawidłowo.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19895
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 18 cze 2016, 09:25

Joga136 pisze:Jest szansa na zrobienie listy z hotbirda i astra ?
W chwili obecnej po wrzuceniu listy i próbie włączenia astry, pojawia się problem z sygnałem. Przy gołym sofcie bez listy astra i hotbird działają prawidłowo.
musisz dokonać ustawień sat , a konkretnie diseq
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 18 cze 2016, 17:07

Mam dobre ustawienia. Problem nie występuje przy czystym sofcie.

Natomiast po wgraniu listy i załączeniu astry, ustawieniu poprawnego portu na disequ, satelita nie wstaje.

Na zagranicznym forum piszą że jest to spowodowane bugiem w sofcie.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19895
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 18 cze 2016, 17:16

Joga136 pisze:Mam dobre ustawienia. Problem nie występuje przy czystym sofcie.

Natomiast po wgraniu listy i załączeniu astry, ustawieniu poprawnego portu na disequ, satelita nie wstaje.

Na zagranicznym forum piszą że jest to spowodowane bugiem w sofcie.
to wgraj najnowszy soft , to ponoć już poprawiony

-> FREESAT_V7_HD_20160606
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 18 cze 2016, 17:39

Mam go wgranego ;)
W poniedziałek przysiąde i zrobię listę pod siebie.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19895
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 18 cze 2016, 17:47

zmieniłem ustawienia w edytorze , spróbuj teraz wgrać tę liste i skanować Astrę
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 19 cze 2016, 10:19

Przetestuje wieczorem i dam znać


Autor tematu
arabek24
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 11
Rejestracja: 03 cze 2016, 19:13

Post autor: arabek24 » 06 lip 2016, 00:13

Jakim programem moge zrobić sobie liste dla siebie.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19895
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 06 lip 2016, 09:23

arabek24 pisze:Jakim programem moge zrobić sobie liste dla siebie.
http://www.satedu.cba.pl/index.php?acti ... rs/Openbox&
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 23 lip 2016, 14:54

JAKITAKI pisze:odnośnie listy :

czy po wgraniu są grupy FAV z nazwami standardowymi ,czy moimi ?
JAKITAKI pisze:
arabek24 pisze:Standardowe
a można je zmienić w tunerze ?
arabek24 pisze:Niestety nie można.
@arabek24 jest możliwość zmiany nazw grup FAV
menu>>system>>ulubione


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 17 lis 2016, 23:13

JAKITAKI, jest szansa na jakąś aktualizację?

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19895
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 18 lis 2016, 10:27

Joga136 pisze:JAKITAKI, jest szansa na jakąś aktualizację?
tu jest bz 15-tego sprawdź czy ci pasuje

-> http://satedu.2ap.pl/viewtopic.php?p=82316#82316
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Joga136
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 33
Rejestracja: 06 maja 2015, 23:02

Post autor: Joga136 » 18 lis 2016, 19:08

Dzięki wielkie, nie zauważyłem tematu z listą do v7hd

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”