Kryzys wizerunkowy Forum Satkuriera

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

Topic Author
Poland
..:: Użytkownik ::..
Been thanked: 5 times
Kontakt:

Kryzys wizerunkowy Forum Satkuriera

Post autor: Poland » 16 sie 2024, 9:44

Ostatnimi czasy konkurencyjne forum Satkuriera zmaga się z dosyć ostrym kryzysem wizerunkowym wywołanym przez dwie sytuacje takie jak:

1. Ściganie użytkowników przez administratorkę Anitę za publikowanie informacji z facebookowego profilu Urkisata. 

2. Wymuszanie przez Karola (administratora forum Media2) realizacji konkretnych decyzji przez administratorkę. 

Opiszę to na swoim przykładzie gdyż Anita w moim odczuciu lekko przegieła dając mi aż 3 punkty ostrzeżeń tylko dlatego że Karol upomniał się że nie podałem że podany cytat pochodzi z jego forum. Owszem wcześniej taka sytuacja też mi się zdarzała ale wtedy dostałem tylko 1 punkt a poza tym po zwróceniu uwagi przez Anitę chciałem dodać źródło na co ona mi nie pozwoliła grożąc banem. 
Kolejna grożba pojawiła się gdy zacytowałem informacje od Urkisata. Wtedy administratorka forum pisała tak: 
Obrazek
Szalę goryczy w moim przypadku przechylił kompletny ban „z czapy" bez podania konkretnego powodu: 
Obrazek
Dodam tutaj że ten ban najpewbieh nie ma związku z cytowaniem wpisów Urkisata.
Po przeanalizowaniu sytuacji zauważyłem że zarówno potrójne obsmarowanie mnie punktami przez Anitę jak i ten powyższy pernamentny ban w ogóle nie jest podparty regulaminem a osobistymi urazami administratorki forum. Z tego co bowiwm słyszałem wynika że również inni użytkownicy obrywają za chociaźby cytowanie postów Urkisata. Co zatem myślicie o tej sytuacji? W moim odczuciu coś z forum Satkuriera się dzieje skoro Anita potrafiła mnie zbanować po 17 latach. Uważam że w tej sytuacji powinno zostać wydane jakieś oświadczenie naprawiające sytuacje zwłaszcza że niedawno też oskarżenia padky też pod adresem WirtualnychMedióa które to do tej pory nie są linkowanw na wspomnianym forum. 

adamskii
Been thanked: 1 time

Re: Kryzys wizerunkowy Forum Satkuriera

Post autor: adamskii » 05 lut 2025, 21:23

Witam.
Oczywiście masz racje.Forum satkurier to miejsce dla fanów PO i tvn  24. Ja też  dostałem  bana na  tamtym forum.Pożniej  wchodziłem wiele razy. Korzystałem z  10 minutowych skrzynek  e-mail( są takie) i vpn z firefoxa.Pisałem sobie to co myśle.Bany błyskawiczne :tak :::}: Znudziło mi się.Jestem wiecznie młody :tak :::}: .20 lat temu najczęściej  zaglądałem na forum  DVHK.Wczesniej oczywiście forum zieleniny i  satdigital  forum KSW- FORUM SATELITARNE , głównie  tunery  Pioneer,Kenwood.Forum Voyager  -tuner Pioneer 1330.
I oczywiście  forum  Dynamita.Guru od tunerów Pioneer. Wszyscy czekali na softy,Oglądać można było bardzo dużo programów , oczywiście w celach edukacyjnych.To inne  czasy i podejście do sprzętu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”