1. Ściganie użytkowników przez administratorkę Anitę za publikowanie informacji z facebookowego profilu Urkisata.
2. Wymuszanie przez Karola (administratora forum Media2) realizacji konkretnych decyzji przez administratorkę.
Opiszę to na swoim przykładzie gdyż Anita w moim odczuciu lekko przegieła dając mi aż 3 punkty ostrzeżeń tylko dlatego że Karol upomniał się że nie podałem że podany cytat pochodzi z jego forum. Owszem wcześniej taka sytuacja też mi się zdarzała ale wtedy dostałem tylko 1 punkt a poza tym po zwróceniu uwagi przez Anitę chciałem dodać źródło na co ona mi nie pozwoliła grożąc banem.
Kolejna grożba pojawiła się gdy zacytowałem informacje od Urkisata. Wtedy administratorka forum pisała tak:

Szalę goryczy w moim przypadku przechylił kompletny ban „z czapy" bez podania konkretnego powodu:

Dodam tutaj że ten ban najpewbieh nie ma związku z cytowaniem wpisów Urkisata.
Po przeanalizowaniu sytuacji zauważyłem że zarówno potrójne obsmarowanie mnie punktami przez Anitę jak i ten powyższy pernamentny ban w ogóle nie jest podparty regulaminem a osobistymi urazami administratorki forum. Z tego co bowiwm słyszałem wynika że również inni użytkownicy obrywają za chociaźby cytowanie postów Urkisata. Co zatem myślicie o tej sytuacji? W moim odczuciu coś z forum Satkuriera się dzieje skoro Anita potrafiła mnie zbanować po 17 latach. Uważam że w tej sytuacji powinno zostać wydane jakieś oświadczenie naprawiające sytuacje zwłaszcza że niedawno też oskarżenia padky też pod adresem WirtualnychMedióa które to do tej pory nie są linkowanw na wspomnianym forum.