Jaki kupić tuner sat_pytania_propzycje
-
- ..::VIP::..
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 21 times
Re: Jaki kupić tuner sat_pytania_propzycje
Po co przepłacać ten zrobi to samo co te droższe, jeśli priorytetem jest tylko 4K
https://sat-mar.com.pl/produkt/ustym-4k ... ey-nowosc/
https://sat-mar.com.pl/produkt/ustym-4k ... ey-nowosc/
WWIO BRE2ZE 4K
Zgemma H9 Twin
Wsparcie Hyperion
Zgemma H9 Twin
Wsparcie Hyperion
-
- ..::Moderator::..
- Been thanked: 17 times
Kolega chce kupić dekoder w okolicy 500 zł.
Może być ten?, czy jest coś ciekawszego:
https://sat-mar.com.pl/produkt/ustym-4k ... ix-nowosc/
To już jest Elektroda Nr2
-
- ..::Uploader::..
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
A nie chce tunera Qviart Dual E2 z Multibootem + Android: Tuner-Qviart Dual-UHD 4K_E2+Android - (2ap.pl)karojawo pisze: 11 maja 2023, 18:54Kolega chce kupić dekoder w okolicy 500 zł.

-
- ..::VIP::..
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 21 times
zbyck pisze: 12 maja 2023, 22:53A nie chce tunera Qviart Dual E2 z Multibootem + Android: Tuner-Qviart Dual-UHD 4K_E2+Android - (2ap.pl)karojawo pisze: 11 maja 2023, 18:54Kolega chce kupić dekoder w okolicy 500 zł.
Używany jest Twój i cena zaporowa, popatrz 2 posty wyżej i masz nówkę za mniejsze pieniądze, z podobnymi parametrami tylko arm. W sumie to szkoda się go pozbywać

WWIO BRE2ZE 4K
Zgemma H9 Twin
Wsparcie Hyperion
Zgemma H9 Twin
Wsparcie Hyperion
Dziękuję, ale on jest całkiem zielony w tych sprawach, no i raczej chce nowy dekoder.zbyck pisze: 12 maja 2023, 22:53 A nie chce tunera Qviart Dual E2 z Multibootem + Android: Tuner-Qviart Dual-UHD 4K_E2+Android - (2ap.pl)
A i ja niewiele wiem. Umiem wgrać łatwiejsze image, skonfigurować E2Iplayer i wpisać linie.
Nie wiem co daje Android w dekoderze (lub Box z Androidem)
i co daje IPTV w dekoderze.
Dowiedzieć się nie ma skąd. Nikt ci nie napisze, bo by się ocielił z wysiłku.
To już jest Elektroda Nr2
-
- Been thanked: 28 times
Niech kupi Ustym_Denys _OS , bez E2 i nie będzie nic musiał kombinować . Wszystko wgra razem z oprogramowaniem i pozostanie mu tylko oglądanie.karojawo pisze: 13 maja 2023, 13:06Dziękuję, ale on jest całkiem zielony w tych sprawach, no i raczej chce nowy dekoder.zbyck pisze: 12 maja 2023, 22:53 A nie chce tunera Qviart Dual E2 z Multibootem + Android: Tuner-Qviart Dual-UHD 4K_E2+Android - (2ap.pl)
A i ja niewiele wiem. Umiem wgrać łatwiejsze image, skonfigurować E2Iplayer i wpisać linie.
Nie wiem co daje Android w dekoderze (lub Box z Androidem)
i co daje IPTV w dekoderze.
Dowiedzieć się nie ma skąd. Nikt ci nie napisze, bo by się ocielił z wysiłku.
-
- ..::Uploader::..
- Been thanked: 1 time
Spoko,też byłem początkującym.Dłuższy czas miałem tunery na E2 i korzystałem z wszelkich porad,opisów na lakidvhk,i kilka chwil po zakończeniu tego forum przeszłem na tunery z Androidem-nie zamienił bym i nie powrócił teraz na żadnego z Enigmą2.Android to nic strasznego na tunerze satelitarnym.karojawo pisze: 13 maja 2023, 13:06Dziękuję, ale on jest całkiem zielony w tych sprawach, no i raczej chce nowy dekoder.zbyck pisze: 12 maja 2023, 22:53 A nie chce tunera Qviart Dual E2 z Multibootem + Android: Tuner-Qviart Dual-UHD 4K_E2+Android - (2ap.pl)

Z tych powyższych tunerów co proponują koledzy na forum to wybrał bym dla niego Ustym 4k...

Co lepszego
Ustym 4K S2 OTT czy
Zgemma H11S czy
jakis OCTAGON? Czy moze cos na androidzie lepiej brac?
Ustym 4K S2 OTT czy
Zgemma H11S czy
jakis OCTAGON? Czy moze cos na androidzie lepiej brac?
-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 74 times
@wald22
Przeczytaj pierwszy post tego tematu ,określ Swoje potrzeby ,budżet .
Przeczytaj pierwszy post tego tematu ,określ Swoje potrzeby ,budżet .
Pro publico bono
To tak potrzebuje tunera Sat 4k/hevc, 1-2 glowicowy, bez nagrywania, budzet 300-400zł, przejscie z nboxa,
bedzie działal na sharze od "myfrienda", ze by chodzil w miare szybko i mial dobra jakosc kanalow HD
dlatego myslalem o Ustym 4K S2 OTT albo Zgemma H11S czy moze warto dolozyc do czegos lepszego innego?
bedzie działal na sharze od "myfrienda", ze by chodzil w miare szybko i mial dobra jakosc kanalow HD
dlatego myslalem o Ustym 4K S2 OTT albo Zgemma H11S czy moze warto dolozyc do czegos lepszego innego?
-
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 33 times
albo Ustym 4k Pro Combo , do głowicy sat dodatkowo naziemna.wald22 pisze: 17 cze 2023, 3:07To tak potrzebuje tunera Sat 4k/hevc, 1-2 glowicowy, bez nagrywania, budzet 300-400zł, przejscie z nboxa,
Ten Ustym 4k PRO jest zauwazalnie lepszy od tanszegopapuga pisze: 17 cze 2023, 7:56albo Ustym 4k Pro Combo , do głowicy sat dodatkowo naziemna.wald22 pisze: 17 cze 2023, 3:07To tak potrzebuje tunera Sat 4k/hevc, 1-2 glowicowy, bez nagrywania, budzet 300-400zł, przejscie z nboxa,
Ustym 4K S2 OTT X ?