Enigma 2 i Android w jednym. Który dekoder wybrać.
-
- ..:: Użytkownik ::..
Enigma 2 i Android w jednym. Który dekoder wybrać.
Enigma 2 i Android w jednym. Jaki dekoder polecacie? Żeby był stabilny oscam no i żeby android dobrze śmigał
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 4 times
Re: Enigma 2 i Android w jednym. Który dekoder wybrać.

takiego odbiornika co by "dobrze śmigał" na chwilę obecną nie ma i raczej nie będzie
najlepiej kupić oddzielny złom na E2 i dla androida
zresztą E2 istnieje tyle już lat i nie działa idealnie

-
- Been thanked: 16 times
No nie niestety nie doczekamy sie raczej w najbliższym czasie multisystemowego działającego jak należy.
Tak dla informacji na większości układów Hisilcona prawie identycznych jak w tunerach bez problemu działają najnowsze Androidy w boxach sprzedawanych na rynkach azjatyckich. Niestety ze względu na system TV DTMB ( gownie Chiny ) nie popularny u nas.
Czyli się da ale producent nie jest zainteresowany przeniesiemy obsługi tunerów na Androida.
Dla pasjonatów i lubiących Androida w tunerze najlepszym wyborem tunera z Androidem są tunery Formuler np. S-mini .
Tak dla informacji na większości układów Hisilcona prawie identycznych jak w tunerach bez problemu działają najnowsze Androidy w boxach sprzedawanych na rynkach azjatyckich. Niestety ze względu na system TV DTMB ( gownie Chiny ) nie popularny u nas.
Czyli się da ale producent nie jest zainteresowany przeniesiemy obsługi tunerów na Androida.
Dla pasjonatów i lubiących Androida w tunerze najlepszym wyborem tunera z Androidem są tunery Formuler np. S-mini .
róż(nie) chcę... Darmowe linijki
-= Ktosiu =-
-= Ktosiu =-
-
Właśnie dzisiaj odebrałem z paczkomatu Qviart Dual OS E2 i Andek 9.0. Jutro podłączymy i zobaczymy co to warte. Co ciekawe na opakowaniu widnieje naklejka Dekoder zaprogramowany. Aż jaki jestem ciekawy co to oznacza.
-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 74 times
Kod: Zaznacz cały
Dekoder zaprogramowany

Pro publico bono
-
@ Le0nGC,
Bardzo jestem ciekawy tej zabawki
- napisz jak to wszystko działa..etc.. 
"tuner zaprogramowany" - a może kolega chińczyk dołączył " bonus " w postaci cline
Czekamy na opis zabawki.
Ryszard
Bardzo jestem ciekawy tej zabawki

"tuner zaprogramowany" - a może kolega chińczyk dołączył " bonus " w postaci cline

Czekamy na opis zabawki.
Ryszard
-
- ..::Uploader::..
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
no ma Androida oraz E2 z Open ATV,ramu 2GB ddr4 i 16GB flash-dla mnie ciekawy tunerek gdyż mam Mecoola K7 tylko na Androidzie.
a tu stronka o tym tunerku: Qviart Dual – qviart
a tu stronka o tym tunerku: Qviart Dual – qviart

Mam takiego i śmiga ładnie, nie zawiesza się, opcji do ustawienia aż za dużo. Jedno co mi się nie podoba to że nie mogę za-/od-znaczyć które wtyczki chcę automatycznie aktualizować, i na tą chwilę jest ich ponad 400... 

-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 38 times
- Been thanked: 100 times
AB IPBox TWO Combo
viewforum.php?f=1146
odnosnie sat ,to oczywiscie jest oscam
tak jak w wiekszości tunerów z androidem ,problemem jest tworzenie list kanałów
a raczej jej aktualizacja ,gdyż po skanowaniu nasza wcześniej ułożona lista rozsypuje się ,i trzeba układać od nowa
jak na razie nie ma dla niego edytora , a edycja przez przeglądarkę z poziomu Tvheadend (ip=9981) nie jest możliwa
viewforum.php?f=1146
odnosnie sat ,to oczywiscie jest oscam
tak jak w wiekszości tunerów z androidem ,problemem jest tworzenie list kanałów
a raczej jej aktualizacja ,gdyż po skanowaniu nasza wcześniej ułożona lista rozsypuje się ,i trzeba układać od nowa
jak na razie nie ma dla niego edytora , a edycja przez przeglądarkę z poziomu Tvheadend (ip=9981) nie jest możliwa
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI