Kanały 4K na Zgemma H92S
Kanały 4K na Zgemma H92S
Witam mam pytanko czy to normalne na tym dekoderze że kanały w 4k się zacinają?? Wszystko inne chodzi bez zarzutu, może trzeba coś wgrać żeby to hulało. Ktoś, coś?? Z góry dziękuję za podpowiedz
-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 74 times
Re: Kanały 4K na Zgemma H92S
Pewnie masz te kanały 4k z sharingu,to wówczas "wszystko" zależy od dawcy . Możesz też wstawić pliki konfiguracyjne oscama ,dla sprawdzenia.
Pro publico bono
No są z Chin ale wszystkie inne chodzą bez zarzutu i to jest dziwne. Kanały PPV, kanał KSW jak jest wszytko chodzi bez zarzuty a 4K tnie
Witam ponownie, Czy od wczoraj zmieniło coś się zmieniło z kanałem canal+ 4k, bo od wczoraj w ogóle nie działa, czarny ekran. Używam cccam'ów od sprawdzonego dostawcy i wszystkie inne kanały działają bez zarzutów. Wie ktoś coś?
-
- ... Administrator ...
- Has thanked: 83 times
- Been thanked: 74 times
darkovand pisze: 19 gru 2019, 19:43 Witam ponownie, Czy od wczoraj zmieniło coś się zmieniło z kanałem canal+ 4k, bo od wczoraj w ogóle nie działa, czarny ekran. Używam cccam'ów od sprawdzonego dostawcy i wszystkie inne kanały działają bez zarzutów. Wie ktoś coś?
Tak zmieniło się ,teraz Canal 4k ,ma ECM 64bit i potrzebny jest najnowszy oscam serwer/klient i wpisy
Cayman serwer:
- Ustawienia readera

===========
Cayman klient:
- Ustawienia readera

Pro publico bono
A można prosić o jakiś turtial krok po kroku jak to zrobić w tym dekoderku??, ja jestem w tych sprawach kompletnym laikiem, wiem tylko jak wgrać linie c do tego tunera i nic poza tym, byłbym bardzo wdzięczny. Z poziomu OpenWebif nie mam dostepu do konfiguracji oscam i jestem w czarnej du....
-
- ..:: Użytkownik ::..
z poziomu webif mozesz linie edytowac i zapisywac nie musisz w edytorze
-
otwierasz webif zakladka dodatki wybierasz oscam zakladki masz u gory wbyierasz reader i edytujesz zaznaczasz i wpisujesz co powyzej
Pozdro SATEDU
:mikołaj:
Pozdro SATEDU
:mikołaj:
Zmieniłem te wpisy, oscam rownież bo na tym co miałem tneło obraz ale 4K nie rusza, to chyba już wina po stronie dawcy
-
zgemma po zassaniu najnowszego oscama nie widzi go :(
- OSCam r11572-798
Ostatnio zmieniony 26 sty 2020, 15:33 przez Pioto, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Po zassaniu najnowszego oscama widzę go w skrzynce jest ale nie mogę wejść do niego