Ferguson Ariva 103 usunięte kanały

ODPOWIEDZ

Autor tematu
tomek520
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 17 lis 2020, 09:05
Poland

Ferguson Ariva 103 usunięte kanały

Post autor: tomek520 » 17 lis 2020, 09:10

Zaktualizowałem poprzez LAN dekoder Ferguson Ariva 103 i niestety po aktualizacji zniknęły wszystkie kanały, a było ich kilka set w języku obcym. Chciałem wyszukać kanałów ale nie działają opcje przeszukiwania satelity... Nie wiem dlaczego... Wgrałem nowy soft przez USB, przywróciłem ustawienia fabryczne ale nadal bez skutku... Jak naprawić to? Proszę o poradę bo już brak mi pomysłów...
Jestem swiezakiem...


Autor tematu
tomek520
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 2
Rejestracja: 17 lis 2020, 09:05
Poland

Re: Ferguson Ariva 103 usunięte kanały

Post autor: tomek520 » 17 lis 2020, 11:57

Postęp jest taki, ze wgrałem nowego patcha z listą kanałów z tego forum. Jest ich tu trochę ale większość jest kodowana. Nie mam karty operatora. Jest sposob na to? :) 

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1837
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times
Poland

Re: Ferguson Ariva 103 usunięte kanały

Post autor: ddll » 17 lis 2020, 12:01

Jaką masz instalację , czasza, konwerter . Coś odbierało już?
No to już wiesz . 

 

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 18478
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 16 times
Been thanked: 25 times
Poland

Re: Ferguson Ariva 103 usunięte kanały

Post autor: JAKITAKI » 17 lis 2020, 12:05

tomek520 pisze:
17 lis 2020, 11:57
Postęp jest taki, ze wgrałem nowego patcha z listą kanałów z tego forum. Jest ich tu trochę ale większość jest kodowana. Nie mam karty operatora. Jest sposob na to? :) 

jest

viewforum.php?f=31
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”