Witam i o CryptoBoxa CR700 pytam :)

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4588
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times
Płeć:
Poland

Post autor: tomek6680 » 17 cze 2017, 18:41

W CR dawce wpisuje się podobnie jak w Arivie ,przez przeglądarke .
Za 400zł można kupić już tuner z linuxem i E2 ,zajrzyj tu

http://satedu.2ap.pl/viewtopic.php?t=12048&start=180
Pro publico bono

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4588
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times
Płeć:
Poland

Post autor: tomek6680 » 17 cze 2017, 19:07

Pro publico bono

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19900
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 11 times
Been thanked: 25 times
Poland

Post autor: JAKITAKI » 23 cze 2017, 21:29

ZeroCool_Leon pisze:w końcu przyszedł tuner udało mi się go skonfigurować i teraz mam problem z wyszukiwaniem kanałów mam dostęp po szaringu do nc+ i jak biorę szybkie skanowanie cyfra+HD niby szuka kanałów a po zeskanowaniu zostają 4 jak wezme zwykłe skanowanie to mam tak porozrzucane programy że szkoda gadać czy jest jakaś opcja wgrania listy dla nc+???
wejdź w x-tras -> dodatki sieciowe -> Pobieranie z FTP -> OK

tam będą 2 moje listy jedna 8 FAv druga 26 FAV , wybierz która ci pasuje ,pobierz i zainstaluj

możliwe ,że będziesz musiał nazwać grupy FAv z poziomu tunera

lub pobrać z forum i wgfrać przez USB

http://satedu.2ap.pl/viewtopic.php?t=17817
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”