sat-integral s-1223 hd rocket


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

sat-integral s-1223 hd rocket

Post autor: waderan » 01 maja 2017, 17:46

Witam posiadam taki tuner jak się okazuje działa całkiem płynnie dodatkowo ruszają kanały które nie ruszały na innych tunerach,problemem podstawowym jest dojście do list kanałów lub oprogramowania do posortowania zassanych z satelity.Cenowo całkiem ciekawy sprzęt opanowany mocno przez kolegów z Ukrainy.Może ktoś się spotkał potrafi coś doradzić .

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1770
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Post autor: ddll » 01 maja 2017, 18:10

ALi 3511 czyli to samo co chociażby Cryptobox, Amiko.


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

Post autor: waderan » 01 maja 2017, 18:26

nieudane,nie przyjmuje z cr6xx listy

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4531
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 01 maja 2017, 18:47

@waderan
Sprawdź ten edytor
Jest z tej stronki
http://www.dsrsoftwares.narod.ru/
Listy od CR pewnie różnią się "nagłówkiem" .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pro publico bono


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

Post autor: waderan » 01 maja 2017, 19:33

niestety aż tak dogłębnie nie jestem uświadomiony nie poradzę sobie z tym;(

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1770
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Post autor: ddll » 01 maja 2017, 20:07

To zapisz na pendrive'a listę z twojego dekodera i ją umieść na forum.


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

Post autor: waderan » 01 maja 2017, 20:16

takie coś się zassało
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4531
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 01 maja 2017, 20:23

@waderan
Ty zgrałeś soft a nie listę kanałów :)
Pro publico bono

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1770
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Post autor: ddll » 01 maja 2017, 22:30

Cryptobox CR600 też ma pliki softu BIN więc pewno i lista będzie tego samego typu co w tamtym.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez ddll, łącznie zmieniany 3 razy.


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

Post autor: waderan » 01 maja 2017, 22:34

upsss
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1770
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 6 times

Post autor: ddll » 01 maja 2017, 22:40

Jak napisałem lista Sdx taka jak w CR600 to i edytor i listy od CR600.
Może mu dawałeś soft a nie listę?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez ddll, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4531
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 01 maja 2017, 22:59

@waderan
Plik z spakowaną listą ma rozmiar 140 KB (bajtów: 143882) ,po rozpakowaniu ma 16,3 MB (bajtów: 17157891) . To soft ma jakiś błąd ,podobny był w Cryptoboxach .
Jaki Ty masz wgrany soft w tunerze ?
Pro publico bono


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

Post autor: waderan » 01 maja 2017, 23:42

ALI3511_GS4901EA
wersja 3.52
Dec 2 2015

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19681
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Post autor: JAKITAKI » 17 maja 2017, 09:29

tu masz edytor pod swoje listy

niestety rosyjski
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
waderan
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 28 wrz 2010, 11:01

Post autor: waderan » 30 maja 2017, 11:05

Niestety nie daje się tego używać nie otwiera list kanałów jak się jakoś uda otworzyć nie daje się zapisać przerobionego pliku

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”