Strong HD box brak listy

ODPOWIEDZ

Autor tematu
arabek24
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 11
Rejestracja: 03 cze 2016, 19:13

Strong HD box brak listy

Post autor: arabek24 » 03 mar 2017, 22:54

Witam, wiec kupilem boxa STRONG HD maly chinczyk. Szukam programu ktorym mozna edytowac liste , zgralem ja z baxa razem z softem wiec moge wrzucic na upload.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19682
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Post autor: JAKITAKI » 03 mar 2017, 23:38

spróbuj wgrać tę listę

- tylko pamiętaj ,że to zawsze wiąże się z jakimś ryzykiem 8-)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
arabek24
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 11
Rejestracja: 03 cze 2016, 19:13

Post autor: arabek24 » 06 mar 2017, 20:37

Witam, wiec ryzko niestety na moja niekorzysc po wgraniu listy pokazuje komunikat ktorego nie mozna usunac ani nie mozna wejsc do menu zeby wykonac hard reset.



Ok udalo sie zresetowac ale ta lista nie dziala blokuje boxa.
Ostatnio zmieniony 06 mar 2017, 21:03 przez arabek24, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”