Tuner Vu+ zero a cccam

ODPOWIEDZ

Autor tematu
jony93200
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 6
Rejestracja: 11 wrz 2015, 20:53

Tuner Vu+ zero a cccam

Post autor: jony93200 » 09 paź 2016, 20:30

Witam, od dwoch dni jetem szczesliwym posiadaczem Vu+zero i tu sie pojawia problem,to jest moj pierwszy tuner na linux'sie i sie rozni od wczesniejszego tunera ferguson(ariva 253),ktory posiadalem.Potrzebuje pomocy ,chcialbym zainstalowac plugin,ktory pozwoli mi uzywac cccam jako klient. Bardzo dziekuje za pomoc,pozdrawiam.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4536
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 09 paź 2016, 20:46

A jakie masz image w tunerze ? Zainstaluj oscama i reader cccam .
Pro publico bono


Autor tematu
jony93200
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 6
Rejestracja: 11 wrz 2015, 20:53

Post autor: jony93200 » 09 paź 2016, 21:06

tomek6680 pisze:A jakie masz image w tunerze ? Zainstaluj oscama i reader cccam .
zainstalowel przypadkowo vti-image-vuzero-20160516235951_vti_9-0-3_usb

niewiem czy dobrze zrobilem :roll:

Awatar użytkownika

JAKITAKI
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 19701
Rejestracja: 14 lip 2007, 18:57
Has thanked: 9 times
Been thanked: 23 times

Post autor: JAKITAKI » 09 paź 2016, 21:48

jony93200 pisze:
tomek6680 pisze:A jakie masz image w tunerze ? Zainstaluj oscama i reader cccam .
zainstalowel przypadkowo vti-image-vuzero-20160516235951_vti_9-0-3_usb

niewiem czy dobrze zrobilem :roll:
jeżeli images posiada cccam które preferujesz , i ogólnie jeżeli spełnia twoje wymagania odnośnie ,możliwości aktualizacji pluginów,skinów etc.... to oczywiście że może być
Lepszy JAKITAKI jak NIJAKI


Autor tematu
jony93200
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 6
Rejestracja: 11 wrz 2015, 20:53

Post autor: jony93200 » 09 paź 2016, 21:52

jak moge sprawdzic czy jest ten cccam ?? chodzi mi o jakas wersje sprawdzona tego image moze jest jakas ktora polecil bys?

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4536
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 16 times
Been thanked: 27 times
Płeć:

Post autor: tomek6680 » 09 paź 2016, 21:57

Zainstaluj tą wtyczkę a z niej oscama dla VTi
Pro publico bono


Pawliko
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 11
Rejestracja: 26 wrz 2016, 20:50

Post autor: Pawliko » 13 paź 2016, 17:27

Zainstaluj sobie z tego linku backup [BKP] Black Hole 3.0.2C Vu+Zero by Robijay [Flash]

Kod: Zaznacz cały

http://satedu.2ap.pl/viewtopic.php?t=13044
Wszystko tam juz jest gotowe + zainstalowane fajne pluginy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”