WiFi Ferguson ariva 120 combo

ODPOWIEDZ

Autor tematu
kris995
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 24 sty 2015, 18:07

WiFi Ferguson ariva 120 combo

Post autor: kris995 » 30 paź 2015, 16:59

Panowie czy istnieje jakiś adapter WiFi żebym mógł mieć połączenie z internetem bez podłączania kabla w swojej 120 combo? Bo znalazłem na allegro ale nie dla swojego modelu.

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1794
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times
Poland

Re: WiFi Ferguson ariva 120 combo

Post autor: ddll » 30 paź 2015, 18:59

kris995 pisze:Panowie czy istnieje jakiś adapter WiFi żebym mógł mieć połączenie z internetem bez podłączania kabla w swojej 120 combo? Bo znalazłem na allegro ale nie dla swojego modelu.
Choćby taki: http://bntrade.pl/pl_PL/p/MINI-KARTA-WI ... ANTENA/645

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4588
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times
Płeć:
Poland

Post autor: tomek6680 » 30 paź 2015, 19:08

Dla tunerów z procesorem ali 3602 ,czyli też A120 combo adapter wi-fi podłączony pod USB nie będzie działał .
Pro publico bono


Autor tematu
kris995
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 24 sty 2015, 18:07

Post autor: kris995 » 30 paź 2015, 20:31

Czyli nie ma możliwości być podłączonym do internetu bez kabla?

Zobaczcie to: http://www.miweb.pl/index.php?id=zakupy ... DUKTU=5835
Ostatnio zmieniony 30 paź 2015, 20:33 przez kris995, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4588
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times
Płeć:
Poland

Post autor: tomek6680 » 30 paź 2015, 21:01

@kris995
Ten AP podpina się pod LAN tunera .
Pro publico bono


Autor tematu
kris995
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 24 sty 2015, 18:07

Post autor: kris995 » 31 paź 2015, 14:53

No właśnie i wtedy mogę połączyć się bez kabla?

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4588
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times
Płeć:
Poland

Post autor: tomek6680 » 31 paź 2015, 15:25

Jak kupisz właściwy AP,to tak .
Pro publico bono


Autor tematu
kris995
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 28
Rejestracja: 24 sty 2015, 18:07

Post autor: kris995 » 31 paź 2015, 20:20

Tomek a pod jakim hasłem szukać tego AP w necie żeby był właściwy? najlepiej na allegro

Awatar użytkownika

tomek6680
... Administrator ...
... Administrator ...
Posty: 4588
Rejestracja: 04 lut 2010, 23:19
Has thanked: 17 times
Been thanked: 30 times
Płeć:
Poland

Post autor: tomek6680 » 31 paź 2015, 20:43

Ja nie mam "takiego" wi-fi ,preferuje LAN .
Może wybierzesz coś z tego
http://allegro.pl/komunikacja-i-lacznos ... inty-77968
A tu są opisy jak to "działa" i ustawienia dla TP-Link TL-WR710N

http://tplink-forum.pl/faq-konfiguracja ... i-routera/
Pro publico bono

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”