SKYBOX F5- Ratunku

ODPOWIEDZ

Autor tematu
punk-kaktus
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 3
Rejestracja: 28 gru 2012, 22:29

SKYBOX F5- Ratunku

Post autor: punk-kaktus » 09 paź 2015, 10:30

Po wgraniu nowej listy na wyświetlaczu tunera pojawił się komunikat LOAD i jest brak reakcji może mi ktoś pomóc ? Z góry dziękuję.

Awatar użytkownika

demonave666
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 175
Rejestracja: 03 sty 2010, 15:58

Post autor: demonave666 » 09 paź 2015, 11:07

wgraj od nowa soft poprzez kabel rs232
hacking is not a crime


Autor tematu
punk-kaktus
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 3
Rejestracja: 28 gru 2012, 22:29

Post autor: punk-kaktus » 09 paź 2015, 12:17

Czy to jest to -> 2015/05/06F3S F5S RS232 Upgrade Tool
znalazłem tutaj : http://skybox.cc/down.asp?id=8

są tam pliki o takich nazwach to który ? - eromclient.abs i eromclient_M3606.abs
mój tuner to SKYBOX F5 S
Jeszcze raz dziękuję za pomoc toast

Awatar użytkownika

demonave666
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 175
Rejestracja: 03 sty 2010, 15:58

Post autor: demonave666 » 09 paź 2015, 13:57

nie bardzo pamietam ,ale chyba ten 3 od gory pasoje do twojego tunerka ,a plik z softe powinien byc na forum ,jesli niema to zglos sie na pw to ci podesle najnowszy
hacking is not a crime

Awatar użytkownika

ddll
..::Moderator::..
..::Moderator::..
Posty: 1794
Rejestracja: 03 paź 2009, 12:58
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times
Poland

Post autor: ddll » 10 paź 2015, 09:27



Autor tematu
punk-kaktus
..:: Użytkownik ::..
..:: Użytkownik ::..
Posty: 3
Rejestracja: 28 gru 2012, 22:29

Post autor: punk-kaktus » 10 paź 2015, 14:23

Dzięki za pomoc toast :czesc:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział dla początkujących”